CA a-kasse for akademikere – en afgrænset målgruppe sikrer bedre rådgivning

Vi har valgt. Vi vil være: "Karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet".

CA a-kasse er derfor en a-kasse for dig, der er akademisk uddannet – eller i gang med at færdiggøre din uddannelse som akademiker – med fokus på ’business’.

CA – en oplagt a-kasse for akademikere indenfor ’business'.

CA stræber efter at være den foretrukne karrierepartner og a-kasse for akademikere og højtuddannede i erhvervslivet.

Vi stræber altid efter at yde topkvalitet, og derfor har vi siden starten i 1978 satset på en relativt snæver målgruppe. CA a-kasse er derfor specifikt målrettet til dig, der arbejder eller vil arbejde inden for det, vi kalder ’business’ - ledelse, økonomi og regnskab, marketing, kommunikation, HR, IT, consulting eller finansiering og finans. Vi henvender os med andre ord ikke til alle – vi er primært en a-kasse for akademikere inden for business-området. Ganske enkelt af den simple årsag, at vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har specialiseret os i akademikernes arbejdsmarked og behov, netop for at kunne yde den bedst mulige service og rådgivning.

Næsten alle vores medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier. Langt de fleste er cand.merc’ere, negoter, HA’ere, HD’ere,  markedsføringsøkonomer, finansøkonomer eller tilsvarende. Andre typer akademikere såsom sociologer, oecon’er o.l. vælger dog i stigende grad CA, fordi de også vil arbejde indenfor ’business’-området.

Hvorfor skal jeg vælge CA a-kasse som akademiker?

Når du som akademiker vælger CA, får du mere end bare en a-kasse. Når du melder dig ind i CA a-kasse, får du automatisk adgang til et unikt udbud af en lang række kurser, karriererådgivning, netværk og mange andre ting. I CA kan alle medlemmer gøre brug af vores tilbud – også medlemmer, der allerede er i job. Det er normalt ikke tilbud, man finder i en a-kasse, men derimod i en fagforening. CA karrierepartner og a-kasse er derfor den optimale løsning for dig som akademiker, der gerne vil have adgang til sådanne tilbud, men ikke nødvendigvis ønsker at melde dig ind i en fagforening. 

Læs mere om CA's mange medlemstilbud >

Meld dig ind i CA

Bliv medlem i CA med det samme og nyd godt af de mange fordele.

Meld dig ind her >

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.