swipegesture

Få gratis skabeloner til dit CV og din ansøgning - lige til at redigere i Word

Har dit CV brug for et løft, så dine kompetencer vises mere overskueligt og din personlighed udtrykt mere visuelt? Et godt CV og en god ansøgning giver et godt indtryk af din faglighed og din personlighed.

Det er vigtigt med en flot og overskuelig opsætning, der gør det let at skimme dine erfaringer, kvalifikationer og det du tilbyder virksomheden. Det øger sandsynligheden for at komme i 'ja-bunken' betragteligt, fordi der normalt kun bruges få sekunder til at vurdere CV'et.

Vores karriererådgivere har masser af erfaring med at gennemgå CV'er. Så vi har samlet deres bedste råd og lavet nogle brugervenlige CV- og ansøgningsskabeloner.

I skabelonerne får du forslag til opbygning af CV og ansøgning - og gode råd om, hvad der er vigtigt at få med i CV'et og ansøgningen, så de matcher det job, du søger. Kort og godt hjælper CV- og ansøgningsskabelonerne dig med at skille dig ud fra mængden i bunken af ansøgninger.

CA's skabeloner til CV og ansøgning styrker din jobsøgning

Spar tid på at bøvle med layout og fokusér på det vigtigste i dit CV og ansøgning – dine evner og erfaringer. Skabelonerne er designet til at fremhæve det, der kvalificerer dig allermest til jobbet. 

Skabelonpakken indeholder: 

  • Den Klassiske CV-skabelon med én kolonne (kan redigeres i Word)
  • Den Moderne CV-skabelon med to kolonner (kan redigeres i Word)
  • En matchende ansøgningsskabelon med instruktionstekst og forslag, der gør det lettere at komme i gang (kan redigeres i Word)

Desuden medfølger: 

  • Guides til at redigere i skabelonerne, så du kan beholde den professionelle opsætning.

Alle skabelonerne indeholder hjælpsomme instruktionstekster og konkrete forslag til, hvordan du fremhæver dine mest relevante evner og erfaringer. Og du kan redigere i skabelonerne som du vil, så de repræsenterer dig på en kreativ, moderne og professionel måde. 

Download CV-skabeloner og ansøgningsskabelon

Når du har udfyldt formularen kan du downloade skabelonerne: 

(*) Med indsendelsen af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's Persondatapolitik. Ved spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige pr. mail: persondata@ca.dk.