Selvbetjening

Velkommen til CA's selvbetjeningsunivers. Her kan du indsende dagpengekort, efterlønskort, ledighedserklæring og meget mere. Du kan også se alle de breve og udbetalingsspecifikationer, som CA har sendt til dig.

Bemærk: Der går nogle timer fra du har indsendt din blanket, til vi har adgang til oplysningerne. Vi behandler altid din ansøgning så hurtigt som muligt, og vi kontakter dig naturligvis, hvis vi har spørgsmål eller skal bruge flere oplysninger. 

For at benytte Selvbetjening skal du være registreret i CA’s medlemssystem, og du skal have NemID. Du logger ind i øverste højre hjørne ved søgefeltet og kommer derefter tilbage til samme side, som du var på, da du klikkede Log ind.

Decorative

Mit CA

Her får du overblik over de fleste interaktioner, du har med CA, som breve og udbetalingsspecifikationer. Det er også her, du finder de dokumenter, du har uploadet til CA.

Decorative

Hvis du bliver ledig

Vi guider dig her til de formularer og erklæringer, som er relevante for dig, hvis du bliver ledig. Ledigheds-erklæringen skal du indsende straks, du bliver ledig.

Decorative

Mens du er ledig

Her finder du alle de dokumenter, du får brug for, mens du er ledig. Dagpengekortet skal du udfylde og indsende hver måned.

Decorative

Jobsøgning som ledig

Hvad skal du være opmærksom på som ledig, og hvordan fungerer det? Bliv klogere på det her, hvor du også finder de formularer, du skal udfylde som ledig.

Decorative

Studerende / nyuddannet

Når du er ved at være færdig med din uddannelse, skal du sikre dig, at dit medlemskab hos CA er opdateret, så du først betaler kontingent, når du skal.

Decorative

Selvstændig og ledig

Vi er klar til at hjælpe dig, der er selvstændig, iværksætter eller freelancer med at få styr på de særlige forhold, der gælder dagpenge og selvstændige.

Decorative

Medlemskab og kontingent

Her finder du indgange til at ændre på dit kontingent og medlemskab af CA a-kasse og karrierepartner. Er du i tvivl om noget? Kontakt os for en snak om dine muligheder.

Decorative

Efterløn og skattefri præmie

Brug denne indgang til at finde de formularer, du skal bruge, hvis du vil gå på efterløn eller ansøge om skattefri præmie ved folkepensionsalderen.

Decorative

Ferie, sygdom og barsel

Vi har samlet de formularer, du skal bruge, når du skal søge om feriedagpenge eller skal udfylde en Erklæring om fravær.