Kom videre med leder-karrieren med CA a-kasse

Er du leder eller har lederambitioner, så kan du hos CA a-kasse udvikle dine lederkompetencer og skabe dig et stærkt netværk.

Til forskel fra andre steder, er ledermedlemmerne i CA karakteriseret ved, at de næsten alle har en videregående uddannelse og arbejder med ledelse i et "business-miljø". Mange medlemmer af CA a-kasse arbejder med netop ledelse – enten som strategisk disciplin eller som mellemleder inden for HR, økonomi, salg og marketing eller lignende. Yderligere har en del af CA’s medlemmer ambitioner om at blive ledere.

Som medlem af CA a-kasse som leder, får du derfor adgang til en lang række brugbare værktøjer, du kan bruge i dagligdagen som leder og eksklusiv adgang til sparring med et fagligt kompetent ledernetværk.

Netværk for ledere

CA har et netværk for dig, der har erfaring med ledelse, søger lederjobs eller arbejder med ledelse.

Artikler og inspiration om ledelse

Læs artikler om ledelsestendenser og gode råd om ledelse.

Foredrag og kurser med ledelsesfokus

CA afholder løbende kurser med fokus på ledelse, fx 'Mindfulness som ledelsesredskab'.

Klik her og se vores arrangementer for ledere:

Personprofil med leder-feedback

Få lavet en Personprofil, der kan give dig værdifuld sparring på din lederstil.

Udviklingstilbud, der styrker dig og din lederkarriere

I CA har vi stor fokus på at være en a-kasse for ledere, og som ledermedlem har du adgang til en række ydelser, hvor du kan supplere dine faglige og personlige kompetencer med ny inspiration og nye værktøjer. Som du kan se ovenfor, tilbyder CA foruden et stærkt ledernetværk bl.a. en lang række gratis foredrag og kurser om ledelserelaterede emner samt artikler og inspiration, der alt sammen har til formål at styrke dig som leder og understøtte din lederkarriere. Derudover er flere af vores karriererådgivere erfarne ledelsesrådgivere og vent til at give ledere sparring, ofte på baggrund af egne ledererfaringer. Næsten alle vores arrangementer er allerede indeholdt i kontingentet på kun 505,- kr./md., så det koster dig ikke noget at benytte CA a-kasses mange tilbud til ledere. 

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.Decorative