Webinar:

Jobsamtalen – Sådan bliver jobbet dit

Vejen til dit nye job går gennem jobsamtalen, uanset om det er online eller ved et fysisk fremmøde. Få viden, indsigt og værktøjer så du lykkes til din næste jobsamtale – og jobbet bliver dit.

Indhold

Vær godt forberedt til jobsamtalen. Uanset om det er en online jobsamtale eller et fysisk jobinterview, så handler det om, hvordan du gennemfører jobsamtalen succesfuldt. 

På en time guider vi dig gennem de enkelte trin og giver dig inspiration, gode råd og værktøjer der er lige til at bruge i samtalesituationen. Webinaret lægger op til aktiv deltagelse.   

Dit udbytte

Du vil få indsigt i; 

  • Hvordan du bedst forbereder dig til jobsamtalen (online og ved fysisk fremmøde)
  • Hvordan du gennemfører jobsamtalen succesfuldt
  • Forskelle og lighedspunkter i jobsamtalen, hvis det er fysisk fremmøde eller online via skærm

Målgruppe

Webinar workshoppen er for alle CA-medlemmer, der ønsker at optimere deres performance til jobsamtalen uanset om den foregår online eller face-to-face.

Underviser

CA´s karriererådgivere.

Praktisk info

Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m. Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

21. januar 2021, 15:00-16:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem
03. februar 2021, 10:00-11:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem
17. februar 2021, 14:00-15:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem
02. marts 2021, 16:00-17:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem
16. marts 2021, 09:00-10:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem