Kursusforløb - forbeholdt nyuddannede:

Graduateprogrammer

En stilling som graduate kan være en spændende start på jobmarkedet efter din uddannelse. Som graduate får du karriereudvikling og mulighed for at prøve kræfter med flere dele af en virksomhed.

Mange større virksomheder tilbyder graduateprogrammer, men i de fleste tilfælde er der begrænsede antal pladser og konkurrencen er hård. Så hvad skal der til for at komme igennem nåleøjet? I dette forløb ser vi nærmere på, hvad et graduateprogram går ud på, hvilke krav, der er til ansøgerne, og hvad det vil sige at være graduate.

Indhold

  • Hvad er et graduateprogram?
  • En typisk rekrutteringsproces - og hvordan du klarer dig godt igennem?
  • Interview med Arla om deres graduateprogram
  • Interview med Grundfos om deres graduateprogram
  • Interview med en graduate ved Dansk Supermarked
  • Interview med en graduate ved Arla

Udbytte

Når du har gennemgået videoerne og det tilhørende materiale, har du fået viden og inspiration, så du kan komme godt i gang med at søge en graduatestilling eller brænde igennem dér, hvor du er blevet inviteret ind i processen.

Målgruppe

Kursusforløbet henvender sig til studerende og dimittender med op til et års erfaring, som ønsker mere viden om graduateprogrammer samt indblik i det at deltage i et assessment center.

Målgruppe

Kursusforløbet henvender sig til studerende og dimittender med op til et års erfaring, som ønsker mere viden om graduateprogrammer samt praktisk øvelse i at deltage i et assessment center.

Direkte adgang til videoerne >

Bemærk: Materialet er forbeholdt CA’s medlemmer og kræver login.