Webinar

Emotionel intelligens

Få indsigt i og konkrete værktøjer til, hvordan du kan blive følelsesmæssigt intelligent.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
24. marts 2021
CA Webinar
17:00
18:00

OM ARRANGEMENTET

"Alle følelser kræver en handling", og er nøglen til succes i livet.

Vores følelser er vores navigationssystem i livet, som fortæller os, hvad vi skal gøre, hvilken vej vi skal gå, og hvordan vil skal gå den. Mange kender det som en mavefornemmelse - men det kan til tider være svært at afkode, hvad vores følelser i virkeligheden fortæller os.

Under foredraget får du en større indsigt i dit følelsesmæssige sprog samtidig med, at du lærer at afkode følelser - både hos dig selv og hos andre. Du får redskaberne til at forstå den skjulte intelligens i vores emotioner.

Foredraget tager udgangspunkt i undervisning, videnskab og konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Du får bl.a. nogle øvelser, der kan skabe stor forandring med en lille indsats. Du kan nemlig om-programmere dine negative følelsesmæssige mønstre, når du forstår ”De emotionelle love" og ”Emotional State”-modellen.

Om foredragsholderen
Nichlas Farup har i mange år holdt foredrag for erhvervslivet og privat. Altid med en ambition om at give følelsesmæssig intelligente værktøjer til hurtig forandring og om-programmering af følelser og tanker.

Nichlas er founder af og direktør hos Emographics, som er et emotionel intelligens-koncept. Gennem hans opdagelse af de 16 følelsesmæssige tilstande (Emotional State-modellen), blev han ligeledes bevidst om koderne til følelsesmæssig om-programmering, og har i dag både behandlingstilbud, workshops, uddannelse og et softwareprogram til tracking af følelser, udvikling og progression.

Han er desuden forfatter til bogen "De emotionelle love".

Målgruppe
Foredraget er relevant for alle, der har lyst til at lære mere om emotionel intelligens.

Praktisk info
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig via linket her på siden.

Du får snarest tilsendt et link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem det gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter. To timer før webinarstart modtager du også en reminder-mail – med et link til webinaret.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Vær OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.