Lønmodtager - og godt i gang med karrieren

I CA karrierepartner og a-kasse er vi specialister i at rådgive dig, der arbejder indenfor business-området med fx kommunikation, økonomi, marketing, ledelse og HR.

I CA karrierepartner og a-kasse er vi specialister i at rådgive dig, der arbejder indenfor business-området med fx kommunikation, økonomi, marketing, ledelse og HR. Og skulle du stå uden job i en periode, er du sikret økonomisk. Vi er samtidig din karrierepartner og hjælper dig med at udvikle dig i både dit nuværende job og løbende igennem hele din karriere.

Få overblik over dine muligheder

Her på siden finder du indgange til nogle af de situationer, du kan befinde dig i som lønmodtager. Du kan også med fordel kigge nærmere på de mange tilbud, vi tilbyder dig, som bl.a. karriererådgivning, tests og kurser.

Her finder du indgange til nogle af de situationer, du kan befinde dig i som lønmodtager. Du kan også med fordel kigge nærmere på de mange tilbud, vi tilbyder dig, som bl.a. karriererådgivning, tests og kurser.

Nyheder fra CA

Få karriererelevant inspiration, medlemstilbud og meget mere med nyhedsbrevet CA|NYT.

Knap: Tilmeld

Decorative

Er du blevet sagt op?

I det øjeblik du bliver sagt op, kan du få hjælp fra CA. Det gælder også, selvom du er opsagt med et langt opsigelses-varsel med løn.

Decorative

Ferie og feriedagpenge

Her får du overblik over feriereglerne. Du kan også sætte dig ind i den nye ferielov og læse mere om feriedagpenge.

Decorative

Karriererådgivning

Som medlem af CA kan du få gratis karriererådgivning, job- og karrierecoaching, som kan styrke dig i din karriere og hjælpe dig godt videre.

Decorative

Medlemstilbud for lønmodtagere

Få overblik over de mange relevante tilbud, CA tilbyder sine medlemmer. Advokathjælp, kurser, arrangementer, lønsikring og meget mere.

Decorative

CA Advokathjælp

Med CA Advokathjælp kan du få professionel hjælp til en række juridiske spørgsmål, herunder kontrakter, klausuler og opsigelser. CA Advokathjælp er en del af CA+.

Decorative

CA Lønsikring

Med CA Lønsikring sikrer du dig et supplement til dagpengene, hvis du bliver ledig. Du bestemmer selv, hvor stor økonomisk sikkerhed du vil have.

Decorative

E-bøger

Hent inspiration og indsigt i CA's e-bøger. Du kan bl.a. læse om jobsøgning, trivsel og personlig udvikling. Alle e-bøgerne indeholder konkrete værktøjer og øvelser.

Decorative

CA+

Med CA+ får du ekstra fordele som juridisk tryghed og faglig kompetenceudvikling, herunder advokathjælp, kurser og lønværktøjer.

Decorative

Breve fra CA

Her kan du få overblik over de breve og dokumenter, du modtager fra CA. Det gælder blandt andet mødeindkaldelser og udbetalingsspecifikationer.

Nyheder fra CA

Få karriererelevant inspiration, medlemstilbud og meget mere med nyhedsbrevet CA|NYT.

Knap: Tilmeld

Er du ikke medlem af CA?

Få en stærk karrierepartner og a-kasse i ryggen.

Knap: Læs mere