Ledig eller jobsøgende

I CA karrierepartner og a-kasse er vi specialister i at rådgive dig, der arbejder indenfor business-området med fx kommunikation, økonomi, marketing, ledelse og HR. Vi kan hjælpe dig med din jobsøgning og dine karrieremål og tilbyder dig samtidig en række gode medlemstilbud.

Få overblik over dine muligheder

Hvad enten du er i job og ønsker at søge videre, eller du er ledig i en periode, kan du her få overblik over dine muligheder. Vi guider dig også igennem de regler og krav, du skal leve op til som ledig.

Banner: Hent folderen "Værd at vide, når du er ledig"
Decorative

Hvis du er blevet opsagt

Er du blevet opsagt, kan du få hjælp fra CA med det samme, selvom du måske har et langt opsigelsesvarsel med løn.

Decorative

Sådan melder du dig ledig

Sådan melder du dig ledig og søger om dagpenge. Start med at melde dig ledig i dit lokale jobcenter, udfylde og indsende en ledighedserklæring til CA.

Decorative

Dine pligter som ledig

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne om dagpenge, når du er ledig. Du skal bl.a. stå til rådighed for arbejdsmarkedet og være aktivt jobsøgende.

Decorative

Hjælp til jobsøgning

Her finder du en række gratis tilbud, der hjælper dig godt på vej mod dit næste job, hvad enten du er ledig, opsagt eller i arbejde.

Decorative

Udfyld dagpengekort

For at få dagpenge skal du hver måned udfylde og indsende et dagpengekort. Find kortet her, og bliv klogere på, hvad du skal gøre og huske.

Decorative

Breve fra CA

Her kan du få overblik over de breve og dokumenter, du modtager fra CA. Det gælder bl.a. mødeindkaldelser og udbetalingsspecifikationer.

Decorative

Dagpengesatser og udbetalinger

Her får du overblik over, hvor meget du som ledig får i dagpenge. Der er forskellige satser afhængig af, om du er fx fuldtids- eller deltidsforsikret.

Decorative

Medlemstilbud

Få overblik over de mange relevante tilbud og muligheder, CA tilbyder sine medlemmer. Karriererådgivning, sparring, kurser, forsikringer og meget mere.

Decorative

Når du får job

Hvad skal du være opmærksom på i overgangen fra ledig til at være i job? Og hvem skal du skal sørge for at informere om hvad?

Er du ikke medlem af CA?

Få en stærk karrierepartner og a-kasse i ryggen.

Knap: Læs mere