swipegesture

Trivsel

Din trivsel på jobbet starter med dig selv. Det handler om at sætte ind der, hvor du rent faktisk har indflydelse på din trivsel i hverdagen. Det vil vi gerne hjælpe dig i gang med.

Vi har hver især vores egen definition af trivsel og det gode arbejdsliv. Fælles for alle er, at trivsel er en forudsætning for at kunne fungere på jobbet, og vores trivsel påvirkes af både ydre og indre faktorer. Og heldigvis er der noget, du selv kan gøre, hvis du ikke trives. Og hvad kunne det være.

Din trivsel på jobbet starter med dig selv

Det handler bl.a. om din indstilling, og om hvordan du bliver bevidst om dine tankemønstre, og din måde at samarbejde og samtale på. Men vigtigst af alt: det handler om at sætte ind der, hvor du rent faktisk har indflydelse på din trivsel i hverdagen. Det vil vi gerne hjælpe dig i gang med.

Bliv inspireret til arbejdet med din trivsel

Her på siden finder du artikler, e-bøger, webinarer og kurser udviklet til dig, der gerne vil arbejde aktivt med din trivsel på jobbet. Med udgangspunkt i materialet bliver du bevidst om din egen indflydelse på dit arbejdsliv og din arbejdsglæde. Måske får du lyst til at dele det med din kollega. God læselyst!


Empowerment

Webinar: Find styrken til at handle selv i din karriere eller din jobsøgning.

Tilmeld dig Empowerment - webinar

Stresshåndtering

Få gode råd om stresshåndtering. Læs vores e-bog eller brug vores certificeredse stresscoaches.

Læs mere om stresshåndtering