Decorative

Online kursus - Få en stærk profil på LinkedIn

Du skal kunne findes ud af millioner af profiler, din profil skal skille sig ud og du skal være både interessant og relevant for potentielle arbejdsgivere, samarbejdspartnere og andre proffesionelle forbindelser. Hvordan sikrer man sig at ens social media profil på det proffesionelle medie LinkedIn, ikke bliver kedelig, så folk ikke bare scroller videre.

Vi har sammensat et online LinkedInkursus bestående af 4 videoer med en tilhørende arbejdsbog, og krydret det med en tjekliste og nogle inspirationslinks, som du kan gennemgå, (og genbesøge) når det passer dig.

Dette online kursus er lavet til dig som gerne vil arbejde med at optimere din LinkedIn profil og dermed blive mere synlig. Når du har været igennem de online materialer, ved du hvordan du kan arbejde aktivt med dit netværk og hvordan du bør linke op med nye personer. Du har lært vigtigheden af at dele opslag samt hvordan du kan være aktiv på LinkedIn. Derudover har du fået indsigt i LinkedIns søgefunktion og konkrete råd til hvordan du udfylder din profil optimalt.

Rigtig god fornøjelse og held og lykke med at få en stærk profil på LinkedIn! 

NB.: Workshoppen og quizzen omtalt i videoerne er et gratis tilbud for CA-medlemmer. Du kan tilmelde dig kurset her. Hvis du ikke er medlem, så læs alle fordelele om medlemskabet, bliv medlem og meld dig til workshoppen med det samme.

Decorative
Decorative
Decorative
Decorative

Nysgerrig på mere

Decorative

 

Inspirationsliste med links til din LinkedIn profil

 

Vil du nyde alle medlemsfordelene i CA?
Tilmeld dig i dag

Vil du have mere?

Her er en inspirationsliste med links til din LinkedIn profil