Mindfulness - lær at være til stede i nuet

Mindfulness handler om, at du er nærværende og til stede i nuet. Du kan både bruge mindfulness i jobsøgningen, arbejdslivet og privatlivet. 

At være til stede i nuet er ikke så let som det lyder. Mindfulness kræver gode rutiner og de rigtige teknikker og øvelser – og måske inspiration til at komme i gang. CA tilbyder medlemmerne gratis kurser i mindfulness – mindfulness kan nemlig være med til at bekæmpe stress og genfinde glæden i hverdagen.

I CA holder vi løbende tre kurser i mindfulness og mentaltræning:

Kurserne er gratis for CA-medlemmer. Kurser Mindfulness 1 og 2 giver en grundig introduktion til mindfulness og inspirerer dig til at komme i gang med mindfulnessøvelser og teknikker. Vores mindfulnessinstruktør giver blandt andet inspiration til god musik, meditationsøvelser og andre former for mentaltræning.

Bliv en mindful leder

Et kursus i mindfulness for ledere kan hjælpe dig med at håndtere og prioritere de mange opgaver, du står overfor til hverdag. På kurset giver vores mindfulnessinstruktør en grundig introduktion til, hvordan mindfulness kan hjælpe dig som leder. Du får også en række mindfulnessøvelser, som træner dit nærvær, skærper dit fokus og gør dig i stand til at træffe bedre forretningsmæssige beslutninger.


Artikler om mindfulness

I vores artikelarkiv finder du inspiration og historier om både mindfulness og mentaltræning.


 

Mind full eller Mindful?

Decorative

Mindfulness handler om evnen til nærvær og fokus på at være til stede i nuet - selvom kaos er omkring os – og det kan bruges i arbejdslivet, i jobsøgningen og i privatlivet.

Er det svært at holde fokus?

Decorative

Med bestselleren ”Sluk emhætten” lærer du at træne hjernen og forbedre dine præstationer.

Download første del her - og få en introduktion til mentaltræning, der virker!

Besøg vores temaside om trivsel

Hvis du er nysgerrig på det gode arbejdsliv.